Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Espinacs en porcions Basic
Fulles ultracongelades en porcions per utilitzar només les necessàries. Com totes les verdures ultracongelades de La Sirena es cuinen directament congelades, però aquí hi ha un mètode infal·lible per mantenir el seu color brillant, les fulles soltes i cuinades per igual i, per descomptat, lliures de la seva aigua abans de saltar o acabar de donar un toc al guisat:
Presenta la quantitat desitjada en un bol apte per a microones. Tapa i programa una potència mitjana (440-500 W) durant 4-5 minuts. Passa-les a un colador de malla fina recolzat sobre un bol i prem fort amb el revers d'una cullera per drenar l'aigua. Llistes per ofegar o, saltar… pas previ necessari per a truites o remenats, particularment sensibles a l'excés d'aigua al quallat de l'ou.
Els espinacs són font de fibra i aporta alts nivells de Betacarotè, precursor de la Vitamina A al nostre organisme, vital per mantenir activa la resposta immunològica.
Sempre és millor cuinar les verdures per mètodes de cocció que no impliquin la immersió en aigua o oli... és a dir, bullir o fregir. En el primer cas perquè dilueixen els seus minerals i pigments a l'aigua (per això les mongetes tendres o altres vegetals del mateix color queden grisos i apagades, a part de “pochas”). En el segon, per l'evident aportació calòrica.
Per això és millor sempre saltar-les o cuinar-les al vapor, on no hi ha cap mitjà de dissolució ni oxidació. De fet, totes les verdures, hortalisses i fruites, fins i tot els tubercles, ja contenen prou aigua per cuinar-los. Respectar-ne la intensitat de sabor és una bona manera per reduir el consum de sal.
Els espinacs són font de fibra i aporta alts nivells de Betacarotè, precursor de la Vitamina A al nostre organisme, vital per mantenir activa la resposta immunològica.
Sempre és millor cuinar les verdures per mètodes de cocció que no impliquin la immersió en aigua o oli... és a dir, bullir o fregir. En el primer cas perquè dilueixen els seus minerals i pigments a l'aigua (per això les mongetes tendres o altres vegetals del mateix color queden grisos i apagades, a part de “pochas”). En el segon, per l'evident aportació calòrica.
Per això és millor sempre saltar-les o cuinar-les al vapor, on no hi ha cap mitjà de dissolució ni oxidació. De fet, totes les verdures, hortalisses i fruites, fins i tot els tubercles, ja contenen prou aigua per cuinar-los. Respectar-ne la intensitat de sabor és una bona manera per reduir el consum de sal.
200 g
Permeten tot tipus de coccions, siguin bullides i triturades amb oli d'oliva i formatge fresc per menjar en crema, quallades amb ou en truita, saltades amb fruits secs i bacón, guisades amb cigrons i bacallà, gratinades al forn amb beixamel i gambes, triturades amb crema de llet per acompanyar plats de peix, lligades amb beixamel per farcir crepes...
Bossa 1 kg
3214
Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.
Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).
21 Atlàntic nord-oest / nord-occidental
27 Atlàntic Nord-est / nord-oriental
27 lld mar Bàltic
31 Atlàntic Centre-Oest / Centre-Occidental
34 Atlàntic Centre-Est / Centre-Oriental
41 Atlàntic Sud-oest / sud-occidental
47 Atlàntic Sud-est / Sud-oriental
37.1,37.2,37.3 Mar Mediterrani
37.4 Mar Negre
51 i 57 Oceà Índic
61,67,71,81,87 Oceà Pacífic
44,58,88 Antàrtic
Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres
Que fàcil que és menjar bé