Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filet de vieira sobre turbot
» Descongela els filets submergint el seu envàs uns minuts en aigua freda.
» Hidrata el wakame al vinaigre de vi blanc durant 10 minuts. Quan estigui hidratada escorre l'alga. Reserva aquesta i el vinagre
» Salsa: ofegueu la ceba congelada i l'all amb mantega i una mica d'oli fins que estiguin tendres, però no daurats.
» Afegeix-hi el cava i el vinagre fins que redueixi i evapori l'alcohol.
» Redueix el foc i afegeix-hi la nata i la mantega. Bat i remou constantment fins que adquireixi una textura espessa.
» Afegeix el wakame picat i la crème fraîche, un pessic de sal fina i el vinaigre d'arròs. Cuina-ho tot fins a integrar i reservar.
» Rodaballo: forneja a 150ºC en safata de forn amb paper. Assaona-ho abans amb un rajolí de cava i una nou de mantega per cada llom.
» Forneja durant 4-6 minuts fins a daurar lleugerament. Retira-ho del forn i deixa-ho reposar.
» Rosteix les vieires i les verdures de guarnició, assaonades amb sal i pebre al gust.
» Emplatat: Primer, posa la salsa, després el turbot i finalment la guarnició de vieires i verdures rostides.
Que fàcil que és menjar bé