Foie a la planxa

Foie a la planxa
Icono la Sirena Descuento

Foie a la planxa

Vídeo recepta de foie a la planxa, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d'oliva
  • •   Sal en escates
  • •   18-20 figues fresques
  • •   80ml de conyac
  • •   30g de sucre blanc
  • •   1 cullerada de mostassa
  • •   100ml d'aigua
  • •   1 rajolí de suc de llimona
Preparació Mostrar Mostrar

» Descongela les porcions de foie d'ànec el dia anterior a la nevera.

» En una paella, porta a bullir el conyac amb el sucre. Remenant constantment.

» Deixa que l'alcohol evapori i afegeix la polpa de les figues o la melmelada.

» Remena i deixa reduir una mica.

» Afegeix la mostassa i el suc de llimona, reduir fins a obtenir una textura de salsa lleugerament densa. Reserva.

» Rosteix el foie a foc mig-alt pels dos costats, fins a daurar. Reserva en paper absorbent per retirar l'excés de greix.

» Emplata una base de salsa de figues i afegeix els filets de foie a la planxa. Assaona amb sal en escates i acaba amb unes figues fresques tallades.

Cuina Foie a la planxa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits