Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Foie a la planxa
» Descongela les porcions de foie d'ànec el dia anterior a la nevera.
» En una paella, porta a bullir el conyac amb el sucre. Remenant constantment.
» Deixa que l'alcohol evapori i afegeix la polpa de les figues o la melmelada.
» Remena i deixa reduir una mica.
» Afegeix la mostassa i el suc de llimona, reduir fins a obtenir una textura de salsa lleugerament densa. Reserva.
» Rosteix el foie a foc mig-alt pels dos costats, fins a daurar. Reserva en paper absorbent per retirar l'excés de greix.
» Emplata una base de salsa de figues i afegeix els filets de foie a la planxa. Assaona amb sal en escates i acaba amb unes figues fresques tallades.
Que fàcil que és menjar bé