Lloms de salmó

Lloms de salmó
Icono la Sirena Descuento

Lloms de salmó

Vídeo recepta de lloms de salmó, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Sal fina i pebre negre
  • •   80g de mantega sense sal
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva
  • •   1 ceba morada picada
  • •   250ml de brou de pollastre baix en sal
  • •   1 cullerada de mel
  • •   Julivert fresc picat
  • •   Una mica d'anet fresc
Preparació Mostrar Mostrar

» Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda al seu propi envàs.

» Salsa: Fondre una cullerada de mantega a foc mitjà.

» Afegeix la ceba picada i l'all, ofega 1 o 2 minuts.

» Aboca el brou de pollastre i el suc de llimona.

» Deixa que la salsa redueixi. Afegeix mantega i mel, remou i aparta.

» Assequeu i rostiu el salmó pels dos costats amb una mica d'oli d'oliva.

» Salta uns espàrrecs de marge directament congelats fins que prenguin color.

» Emplata salsejant la base del plat i afegeix el llom de salmó a sobre. Salseja una mica més per sobre i empolvora julivert picat i anet fresc

» Servir i gaudir.

Cuina Lloms de salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits