Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de salmó
» Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda al seu propi envàs.
» Salsa: Fondre una cullerada de mantega a foc mitjà.
» Afegeix la ceba picada i l'all, ofega 1 o 2 minuts.
» Aboca el brou de pollastre i el suc de llimona.
» Deixa que la salsa redueixi. Afegeix mantega i mel, remou i aparta.
» Assequeu i rostiu el salmó pels dos costats amb una mica d'oli d'oliva.
» Salta uns espàrrecs de marge directament congelats fins que prenguin color.
» Emplata salsejant la base del plat i afegeix el llom de salmó a sobre. Salseja una mica més per sobre i empolvora julivert picat i anet fresc
» Servir i gaudir.
Que fàcil que és menjar bé