Guisat de rap

Guisat de rap
Icono la Sirena Descuento

Guisat de rap

Vídeo recepta de guisat de rap, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 vasets grans d'aigua
  • •   Julivert fresc picat
  • •   1 copa de vi blanc sec
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal i pebre blanc
  • •   Harina de trigo
Preparació Mostrar Mostrar

» Descongelar les rodanxes de rap a la nevera el dia anterior.

» En una cassola calenta, fregeix les gambes i el rap enfarinat i salat.

» Aprofiteu l'oli d'abans per als glaçons d'all i el julivert fresc.

» Afegeix el sofregit amb brou de peix la Sirena, salpebra-ho al punt, afegeix una copa de vi blanc, redueix 1 min i incorpora dues tassetes d'aigua.

» Cou-ho tot a foc mitjà 4 mins. Ajusta el punt de la sal i pebre.

» Afegeix el rap i les gambes, i deixa que faci xup-xup 3 minuts per no perdre la textura i la finor del plat.

» Els 3 darrers minuts pot acabar la sarsuela al foc o al forn, ben calent a 210ºC.

Cuina Guisat de rap amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits