Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Guisat de rap
» Descongelar les rodanxes de rap a la nevera el dia anterior.
» En una cassola calenta, fregeix les gambes i el rap enfarinat i salat.
» Aprofiteu l'oli d'abans per als glaçons d'all i el julivert fresc.
» Afegeix el sofregit amb brou de peix la Sirena, salpebra-ho al punt, afegeix una copa de vi blanc, redueix 1 min i incorpora dues tassetes d'aigua.
» Cou-ho tot a foc mitjà 4 mins. Ajusta el punt de la sal i pebre.
» Afegeix el rap i les gambes, i deixa que faci xup-xup 3 minuts per no perdre la textura i la finor del plat.
» Els 3 darrers minuts pot acabar la sarsuela al foc o al forn, ben calent a 210ºC.
Que fàcil que és menjar bé