Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llamàntol amb vieires
» Descongela el llamàntol en aigua freda amb unes culleradetes de sal.
» Obre'l des del clatell fins a la cua. Després des del clatell al capdavant. » Recupera la carn del cos i coral del cap del llamàntol. » Passa a un bowl.
» Assaona i amaneix amb sal, pebre, oli d'oliva i mostassa. Remena i integra.
» Retorna la carn a l'interior de cada meitat de closca. Reserva.
» Salsa: Incorpora oli d´oliva. Quan estigui calent afegeix-hi la ceba.
» Afegeix vi blanc. Cuina fins reduir a la meitat.
» Incorpora el fumet de peix, remou i redueix fins a la meitat.
» Afegeix, remou i cuina fins a obtenir una salsa densa.
» Rosteix les vieires, abans descongelades, per cada costat fins a daurar amb una mica de mantega. Reserva.
» Emplata el llamàntol farcit amb les vieires, afegeix mantega torrada sobrant de la paella.
» Fes julivert picat i bufa el llamàntol per gratinar la salsa.
Que fàcil que és menjar bé