Llamàntol amb vieires

Llamàntol amb vieires
Icono la Sirena Descuento

Llamàntol amb vieires

Vídeo recepta de llamàntol amb vieires, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d'oliva
  • •   Sal i pebre per assaonar
  • •   2 cullerades de mostassa
  • •   8 vieires
  • •   1 cullerada de mantega
  • •   2 vasets de vi blanc
  • •   350ml de nata per cuinar 35%
  • •   1 manat de julivert fresc
Preparació Mostrar Mostrar

» Descongela el llamàntol en aigua freda amb unes culleradetes de sal.

» Obre'l des del clatell fins a la cua. Després des del clatell al capdavant. » Recupera la carn del cos i coral del cap del llamàntol. » Passa a un bowl.

» Assaona i amaneix amb sal, pebre, oli d'oliva i mostassa. Remena i integra.

» Retorna la carn a l'interior de cada meitat de closca. Reserva.

» Salsa: Incorpora oli d´oliva. Quan estigui calent afegeix-hi la ceba.

» Afegeix vi blanc. Cuina fins reduir a la meitat.

» Incorpora el fumet de peix, remou i redueix fins a la meitat.

» Afegeix, remou i cuina fins a obtenir una salsa densa.

» Rosteix les vieires, abans descongelades, per cada costat fins a daurar amb una mica de mantega. Reserva.

» Emplata el llamàntol farcit amb les vieires, afegeix mantega torrada sobrant de la paella.

» Fes julivert picat i bufa el llamàntol per gratinar la salsa.

Cuina Llamàntol amb vieiras amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits