Ceviche de gambes

Ceviche de gambes
Icono la Sirena Descuento

Ceviche de gambes

Vídeo recepta de ceviche de gambes, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba morada tallada a juliana molt fina
  • •   25-30 cherries
  • •   5 llimes (suc)
  • •   80g de zumo de tomate o tomate rallado
  • •   1 manat de coriandre picat fi, deixant algunes fulles més senceres per al final
  • •   Sal fina
  • •   Oli d'oliva
  • •   2 truites mexicanes
Preparació Mostrar Mostrar

» Descongela les cues de gambó.

» Talla les truites i fregeix uns segons fins a daurar.

» Ceviche: afegir les cues de gambó i la resta d'ingredients. Remenar fins a integrar.

» Afegeix el suc de llima i remou de nou. Deixa que s'integrin els sabors

» Emplata el ceviche amb trossets de xip de truita fregida.

Cuina Ceviche de gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits