Bao negre amb salmó hot smoked

Bao negre amb salmó hot smoked
Icono la Sirena Descuento

Bao negre amb salmó hot smoked

Vídeo recepta de Bao negre amb salmó hot smoked, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar


» Descongela els lloms de salmó uns minuts abans, submergint-los en aigua freda al seu propi envàs.

» Mentrestant, cuina el pa bany al vapor o al microones (consulta temps)

» Obre'l, amb compte de no cremar-te, ajudant-te d'un ganivet. Reserva'l.

» Amaniu els brots amb una mica d'oli d'oliva i sal fi na.

» Munta el bany: afegeix la salsa d'anet a l'interior del bany, posa els brots amanits i, a sobre, un tros de salmó hot smoked la Sirena. Si ho prefereixes pots temperar-ho passant-ho uns segons per la paella.

» Punxa'l amb un escuradents o broqueta per mantenir tancat i llest per servir

Cuina Bao negre amb salmó hot smokeda amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits