Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Lloms de lluç a la riojana

Lloms de lluç a la riojana

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pot de pebrots de piquillo
  • •   150ml de vi blanc
  • •   Aceite de oliva
  • •   Sal
  • •   Mitja cullerada de pebre negre
  • •   Mitja cullerada de pebre vermell dolç

Preu net de la ració n/a

Preparació Mostrar Mostrar

1. Descongelar el lluç sobre una reixeta a la nevera durant 24 hores.

2. Escalfeu un fons d'oli i sofregiu les dosis d'all i la ceba uns 10 minuts o fins que estigui tendra.

3. Incorporar els pebrots de piquillo, escorreguts, secs i tallats a tires i remoure 1-2 minuts.

4. Condimentar amb sal al gust, pebre negre i pebre vermell dolç.

5. Remeneu i, immediatament, regueu-ho amb el vi blanc i coeu-ho a foc alt perquè s'evapori l'alcohol.

6. Incorporar els lloms de lluç, assaonar cadascun i coure (sota tapa) 4 minuts.

7. Afegir les gambes, tapar de nou i coure 4 minuts més.

8. Servir immediatament.

Prepara la teva millor recepta de lloms de lluç a la riojana a La Sirena. Fàcil i en pocs minuts
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits