Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de lluç a la riojana
Preu net de la ració n/a
1. Descongelar el lluç sobre una reixeta a la nevera durant 24 hores.
2. Escalfeu un fons d'oli i sofregiu les dosis d'all i la ceba uns 10 minuts o fins que estigui tendra.
3. Incorporar els pebrots de piquillo, escorreguts, secs i tallats a tires i remoure 1-2 minuts.
4. Condimentar amb sal al gust, pebre negre i pebre vermell dolç.
5. Remeneu i, immediatament, regueu-ho amb el vi blanc i coeu-ho a foc alt perquè s'evapori l'alcohol.
6. Incorporar els lloms de lluç, assaonar cadascun i coure (sota tapa) 4 minuts.
7. Afegir les gambes, tapar de nou i coure 4 minuts més.
8. Servir immediatament.
Que fàcil que és menjar bé