Lluç amb mussolina d’alls sobre patata

Lluç amb mussolina d’alls sobre patata

Lluç gratinat amb patates. Una recepta fàcil i deliciosa!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
355 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400g de cigrons cuits
  • •   4 ous
  • •   75g de formatge pecorino o parmesà
  • •   Sal
  • •   Pebre negre
  • •   Oli d'oliva
Preparació Mostrar Mostrar

1. Separar les clares dels rovells, reservar les primeres i introduir les segones en un bol ampli.

2. Ratllar el formatge, afegir als rovells, una mica de pebre negre i remoure.

3. Escalfar una paella a foc mitjà-alt. Afegir els bolets, un rajolí d'oli i cuinar sense tapa 10-12 minuts remenant sovint.

4. Retirar a una taula i picar a trossos de mos.

5. A la mateixa paella, afegiu-hi una mica més d'oli i salteu els cigrons durant 2 minuts.

6. Afegir els bolets als cigrons juntament amb una mica daigua i coure 2 minuts a foc alt.

7. Bolcar, en calent, sobre la barreja d'ou i formatge ratllat.

8. Barregeu-ho bé perquè l'ou es cuini amb la calor dels bolets i els cigrons.

9. Servir immediatament.

Cuina cigrons amb carbonara de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits