Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb mussolina d’alls sobre patata
1. Separar les clares dels rovells, reservar les primeres i introduir les segones en un bol ampli.
2. Ratllar el formatge, afegir als rovells, una mica de pebre negre i remoure.
3. Escalfar una paella a foc mitjà-alt. Afegir els bolets, un rajolí d'oli i cuinar sense tapa 10-12 minuts remenant sovint.
4. Retirar a una taula i picar a trossos de mos.
5. A la mateixa paella, afegiu-hi una mica més d'oli i salteu els cigrons durant 2 minuts.
6. Afegir els bolets als cigrons juntament amb una mica daigua i coure 2 minuts a foc alt.
7. Bolcar, en calent, sobre la barreja d'ou i formatge ratllat.
8. Barregeu-ho bé perquè l'ou es cuini amb la calor dels bolets i els cigrons.
9. Servir immediatament.
Que fàcil que és menjar bé