Amanida d'estiu de llamàntol

Amanida d'estiu de llamàntol

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
254 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 llamàntols cuits
  • •   2 tasses de mantega clarificada
  • •   2 branquetes d'estragó
  • •   Ratlladura d'1 llimona
  • •   ½ culleradeta de Xile sec
  • •   Sal marina
  • •   2 cullerades de cibulet fresc picat
  • •   ½ quilo de tomàquets variats
  • •   1 cogombre
  • •   ½ ceba vermella mitjana
  • •   ½ tassa d'OOVE
  • •   Suc de 1 llimona
  • •   2 cullerades de vinagre de Jerez
  • •   ¼ tassa d'alfàbrega picada
  • •   Flors comestibles per decorar
  • •   Sal marina i pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el lluç i els musclos en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa l’oli en una cassola baixa, afegeix-hi l'all directament congelat, remena-ho perquè es descongeli i afegeix-hi les carxofes directament congelades. Empolvora-ho amb la farina, ruixa-ho amb el vi blanc i agrega-hi un got i mig d'aigua.

 

Deixa-ho coure tapat durant 10 minuts fins que les carxofes estiguin descongelades. Incorpora-hi el lluç tallat en rodanxes, els musclos, el julivert directament congelat, sal i pebre, i cuina-ho tot junt 5-6 minuts més. Rectifica de sal i serveix-ho calent.

 

Cuina Amanida d'estiu de llamàntol amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits