Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Entrepà de calamars

Entrepà de calamars

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar

Preu net de la ració n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongeleu el calamar a la nevera col·locant-lo sobre una reixeta que reculli els sucs de la descongelació.

Barregeu la maionesa amb l'all trossejat. Reserveu-ho.

Preparar els panets Bao al vapor o al microones. Reserveu-ho.

Assecar bé el calamar, a consciència, assaonar i arrebossar en farina especial per a fregit, passant-ho per un colador per retirar l'excés.

Fregir a temperatura mitjana-alta, de mica en mica perquè no es refredi l'oli.

Quan estigui daurat retireu i escorreu bé l'excés d'oli.

Unteu cada bany amb maionesa d'all, ompliu-ho amb el calamar i, opcionalment, afegiu-hi una mica de suc de llimona.

Prepara la teva millor recepta d'entrepà de calamar La Sirena. Fàcil i en pocs minuts
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits