Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
NO POLLASTRE a la llimona estil xinès
1. Barregeu la maizena amb l'aigua. Afegiu-hi la salsa de soja, l'all picat i el gingebre ratllat.
2. Tallar el no pollastre a trossos, introduir a la barreja i marinar 30 minuts.
3. Empanar al panko i fregir en abundant oli a foc mitjà-alt.
4. Retirar a un plat amb paper absorbent.
1. Introduïu part de l'aigua en un cacet i afegiu-hi la maizena. Remenar per dissoldre.
2. Afegir la resta d'ingredients de la salsa: el suc i la ratlladura de la llimona, la sal, la resta de l'aigua i la salsa de soja.
3. Coure a foc suau fins que s'espesseixi (uns 5 minuts), remenant perquè no formin grumolls.
4. Incorporar el no pollastre fregit i fer un bull curt abans de servir. Suggeriment: acompanyar arròs blanc.
Que fàcil que és menjar bé