NO POLLASTRE a la llimona estil xinès

NO POLLASTRE a la llimona estil xinès

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   150 g de panko
  • •   10g de maizena
  • •   1 cullerada daigua
  • •   Oli vegetal per fregir
  • •   2 cullerades de sucre (PER LA SALSA)
  • •   Suc i ratlladura de 1 llimona (PER LA SALSA)
  • •   Mitja cullerada de sal (PER LA SALSA)
  • •   200ml d'aigua (PER LA SALSA)
  • •   20g maicena (PER LA SALSA)
  • •   Mitja cullerada salsa de soja La Sirena (PER LA SALSA)
Preparació Mostrar Mostrar

Ara si, A CUINAR!


1. Barregeu la maizena amb l'aigua. Afegiu-hi la salsa de soja, l'all picat i el gingebre ratllat.

2. Tallar el no pollastre a trossos, introduir a la barreja i marinar 30 minuts.

3. Empanar al panko i fregir en abundant oli a foc mitjà-alt.

4. Retirar a un plat amb paper absorbent.

Per a la salsa

1. Introduïu part de l'aigua en un cacet i afegiu-hi la maizena. Remenar per dissoldre.

2. Afegir la resta d'ingredients de la salsa: el suc i la ratlladura de la llimona, la sal, la resta de l'aigua i la salsa de soja.

3. Coure a foc suau fins que s'espesseixi (uns 5 minuts), remenant perquè no formin grumolls.

4. Incorporar el no pollastre fregit i fer un bull curt abans de servir. Suggeriment: acompanyar arròs blanc.

Cuina NO POLLASTRE a la llimona estil xinès amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits