Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Espaguetis amb bacallà i salsa puttanesca
Descongelar els daus de bacallà en un recipient amb reixeta dins la nevera. Assecar bé i reservar. Tallar les anxoves i les tàperes a daus petits (brunoise). Reserveu-ho. Bullir la pasta en una olla amb aigua i sal durant 10-15 minuts a foc mitjà. Escórrer, guardant una mica daigua de la cocció, i reservar la pasta amb un rajolí doli doliva. Escalfar una mica d'oli de bitxo en una paella i posar la ceba i els alls a foc mitjà. Salpebreu-ho. Desglaçar amb el vi blanc i pujar-hi el foc perquè s'evapori l'alcohol. Incorporar les anxoves, les tàperes i el paté d'olives. Barrejar i ofegar durant 2-3 minuts a foc mitjà. Afegir el sofregit casolà i un pessic d'orenga. Remenar i coure durant 3-4 minuts a foc baix. Incorporeu la pasta juntament amb una mica de l'aigua de la cocció per lligar la salsa. Barregeu-ho fins que s'integri i reserveu-ho en calent. Enfarineu els daus de bacallà. Reserveu-ho. Escalfeu una mica d'oli d'oliva i salteu els daus de bacallà durant 3-4 minuts a foc mitjà. Per emplatar, serviu els espaguetis amb bacallà i salsa puttanesca en un plat i incorporeu-hi els daus de bacallà. Escampar-hi una mica de parmesà.
Que fàcil que és menjar bé