Cassoletes de falsa carn i verduretes

Cassoletes de falsa carn i verduretes

Cassoletes de falsa carn i verduretes

Vídeo recepta de Cassoletes de falsa carn i verduretes, pas a pas!

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   300 ml nata vegetal de soja
  • •   5 cullerades farina de cigrons
  • •   100 ml de beguda vegetal
  • •   1 culleradeta all en pols
  • •   1 culleradeta de ceba en pols
  • •   100 g formatge vegà ratllat
  • •   Sal
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Pa ratllat
Preparació Mostrar Mostrar

-Sofregeix la samfaina de verdures, en una paella amb oli, durant 8-10 minuts. Mentrestant, barreja la nata vegetal de soia, la beguda vegetal, la farina de cigrons, les espècies i assaona al gust. Incorpora les verdures, el formatge vegà ratllat i el picat carnal.
-Greixa amb oli i empolvora amb pa ratllat les cavitats d’una safata per a muffins. Omple amb la barreja i cou al forn a 190 °C durant 25-30 minuts.
-Deixa reposar uns minuts abans de desemmotllar i serveix.

Cuina Cassoletes de falsa carn i verduretes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits