Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret d'ànec amb salsa de pedro ximénez, espirals de patata i carxofes saltades
-Descongela el magret d’ànec submergint-lo en aigua freda en el seu propi envàs.
-Un cop descongelat, talla la capa grassa del magret en forma de rombe sense arribar a la carn. Assaonar per totes dues cares. Reservar. Ofega la ceba en una paella amb oli. Agrega el Pedro Ximénez i deixa evaporar l’alcohol a foc fort. Incorpora la farina, remou per a torrar lleugerament. -Afegeix el brou de carn i salpebra. Deixa coure 5 minuts. Marca les pastanagues baby en una paella amb oli i una mica de salsa durant 2-3 minuts o fi ns que estiguin al dente. Marca els magrets d’ànec en una paella àmplia durant 8 minuts, començant per la part grassa i voltejant a mitja cocció. -Retira, embolica en paper d’alumini i deixa reposar 10 minuts. Mentrestant, cuina els espirals de patata al forn a 200 °C durant 10 minuts i salta les carxofes 8 minuts, en una paella amb oli a foc fort. Lamina els magrets i serveix amb la salsa, els espirals de patata, les carxofes i les pastanagues saltades.
Que fàcil que és menjar bé