Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó amb puré de pèsols, menta i patates baby
Sumergeix els lloms de salmó uns minuts, en aigua freda en el seu propi envàs.
Escalfa les patates al forn, preescalfat a 200 °C, durant 15 minuts.
Bull els pèsols directament congelats i la menta en abundant aigua amb sal, durant 3 minuts. Escorre, tritura i condimenta amb sal i pebre al gust.
Agrega la mantega en calent, remou per a integrar i reserva.
Cuina el salmó, prèviament salpebrat, en una planxa untada amb oli, uns 2 minuts per cada costat.
Serveix el salmó sobre un llit de puré de pèsols i menta. Acompanya de patates baby i decora amb brots de pèsol i pebre rosa.
Que fàcil que és menjar bé