Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Truita de patates i gambetes

Truita de patates i gambetes

Dificultat Baixa
5' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 ous de gallina
  • •   1 Pebrot
  • •   Varios daus de síndria
  • •   1/2 pebrot verd en conserva
  • •   5 olives negres sense os
  • •   1 cullerada d'oli d'oliva verge extra

Preu net de la ració 2,11€

Preparació Mostrar Mostrar

1. Microones: Introdueix la bosseta de PREPARAT PER A TRUITA DE PATATES sobre un plat, directament congelada, sense obrir ni punxar, amb la cara de relleu de puntets cap amunt. Escalfa a màxima potència 5-6 minuts (850 W).

2. Bat 2-3 ous. Obre la bosseta i afegeix-ne el contingut. Barreja bé. Prova de sal. (EL PREPARAT PER A TRUITA conté sal, no cal afegir més).

3. Escalfa una paella antiadherent petita a foc fort. Afegeix-hi un rajolí d'oli i la massa de truita. Un cop qualli baixa el foc perquè es cogui bé per dins sense cremar-se per fora (1 min).

4. Col·loca un plat pla damunt de la paella. Gira-la sobre el plat, torna la paella al foc i llisca la truita sobre el plat per quallar-la per l'altra cara. Espera 1 minut més i serveix.

5. Mentrestant talla uns daus de síndria i amaneix-los amb els pebrots, les olives, i les gambetes boreals directament congelades. Reserva. Feu una paella amb dues cullerades d'oli i daureu els grans de pebre verd. Escalda el salpicó amb l'oli i els grans per donar-li sabor.

Cuina Truita de patates i gambetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits