Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ou estrellat amb gambes, carbassó i patates
Avui gaudirem d'un "ou estrellat". et proposo tunejar el concepte afegint unes gambes, que sempre van bé amb ou i patates, a més d'aprofitar-nos de les patates rostides amb all i julivert, incontestables, i unes rodanxes de carbassó fermes i cruixents. En conjunt, un menú complet on no hi falta ni sobra res. No ho diguis a Ningú... els ous estrellals tenen una "pesada" reputació per mantenir.
Preu net de la ració 2,49€
Descongelació:
No cal descongelar abans de cuinar.
Text Elaboració:
1. Col·loca LA GAMBA PELADA MITJANA directament congelada en un plat, ben estesa. Cobreix amb aigua corrent no més de 3-4 minuts per descongelar ràpidament. Asseca-les bé.
2. Mentrestant escalfa una paella ample al foc mig-alt i daura el CARBASSÓ EN RODANXES directament congelat. Quan comenci a dragar-se modera el foc i prossegueix la cocció 2-3 minuts més, girant-lo.
3. En paral·lel, Col·loca les PATATES AMB ALL I JULIVERT directament congelades en un plat pla apte per a microones. Cobreix i regenera 3-4 minuts a potència mitjana (600 W), fins que estiguin ben calents. Presenta el carbassó a sobre al mateix plat.
4. Escalfeu una paella petita antiadherent amb l'oli per fregir. Demostra les teves facultats marcant un ou ferrat amb punta. Al plat.
5. A la mateixa paella, sense tornar al foc, afegeix la GAMBA PELADA MITJANA, el sèsam i la nyora. Espera uns segons fins que es tornin blanc i rosades... ja saps, AL PLAT!
Que fàcil que és menjar bé