Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pesto genovès de rap, carxofes i espàrrecs
Non només pasta... encara que ningú es resisteixi a la textura al dente d'un bon Pesto Genovés, és important no oblidar-se de les verdures i les proteïnes per mantenir-lo a la cintura... et proposem un menú complet basat en pasta, Espàrrecs i carxofes I un excel·lent RAP A DAUS SENSE ESPINES que has de cuinar a foc molt, molt lent per obtenir un peix sucós i tendre.
Proba a fer aquest tataki de salmó: està increïble!
Preu net de la ració 3,35€
Descongelació:
No cal descongelar-los abans d'elaborar.
Elaboració:
1. Escalfa abundant aigua amb sal per bullir la pasta. Mentrestant col·loca els pinyons, Un glaçó d'ALL TROSSEJAT directament congelat, el grana padà i l'oli. Tritura fins a obtenir una picada granulada.
2. Presenta el RAP A DAUS SENSE ESPINES i els CORS DE CARXOFA, tots dos directament congelats en un cassó amb 2/3 cullerades d'aigua de coure la pasta i el pesto (picada). Tapa i cuina a foc mínim, sense bullir, fins que el RAP A DAUS estigui completament cuinat (4-6 min). Reserva.
3. Escalfa una paella a foc mitjà i salteja els ESPÀRRECS directament congelats, 2 minuts. Afegeix-hi els CORS DE CARXOFA tallats si t'agraden més daurats.
4. Barreja el RAP A DAUS, ELS ESPÀRRECS I CORS DE CARXOFA amb la pasta. Afegeix-hi l'alfàbrega, ben picada, barreja-ho i serveix-ho immediatament.
Que fàcil que és menjar bé