Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Coca de coliflor amb verdures verdes al romaní
Descongela la coli or uns minuts. Mentrestant, posa les llavors de xia en un got amb 3 cullerades d’aigua per a hidratar-les. Ratlla o tritura la coli or fins a obtenir una sorra gruixuda com a cuscús.
Elimina l’excés d’aigua de la coli or i reserva-la. Una vegada seca, posa-la en un bol i afegeix els altres ingredients. Pasta fins a tenir una barreja compacta i homogènia. Si està seca, utilitza l’aigua de la pròpia coli or. Estén la massa a la safata de forn coberta amb paper vegetal lleugerament engreixada. Amb les mans, dona-li forma rectangular, amb un gruix d’1,5 cm.
Posa-la al forn a 180 °C durant 25-30 minuts o fins que vegis les vores daurades i la massa, endurida. Retira del forn i deixa refredar. Estén sobre la base una fina capa de tomàquet concentrat i a sobre distribueix la ceba, les rodanxes de carbassó, els espàrrecs de marge i els alls tendres.
Col·loca també els tomàquets cherry, el romaní i un bon raig d’oli d’oliva. Enforna de nou 10-15 minuts més.
Que fàcil que és menjar bé