Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Albergínia farcida de calamar i gamba vermella amb verdures asiàtiques
Partim les albergínies per la meitat i les fem al vapor 20 minuts. Una vegada fetes, les marquem a la planxa i deixem refredar. Pelem les gambes vermelles i reservem els cossos.
En una cassola, saltem els caps i les peles de les gambes vermelles amb oli, després afegim una cullerada de salsa de soja i aigua per a fer un fumet.
Baixem el foc i deixem reduir. Buidem les albergínies i piquem la seva carn. En una paella, saltem el calamar i les gambes vermelles. Retirem les gambes i afegim les verdures xineses en juliana, l’albergínia i l’all picat, i quan la col xinesa es comenci a estovar, apaguem el foc i amanim.
Farcim l’albergínia i disposem les gambes pelades sobre el farciment. Acabem el plat amb unes cullerades del fumet ja reduït, i decorem les albergínies amb fines tires de gingebre, sèsam i coriandre.
Que fàcil que és menjar bé