Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Arròs melós de gambot, ceps i pera
Descongela a la nevera els gambot i les gambes. Escalfa una paella amb dues cullerades d’oli i sofregeix mig minut per cada costat les gambes. Retira les gambes i sofregeix un parell de minuts els gambots. Reserva i en el mateix oli sofregeix la ceba picada i l’all.
Una vegada daurada la ceba agrega el tomàquet, el pebre vermell i la crema de llamàntol. Quan comenci a bullir afegeix l’arròs i remou. Afegeix dos gots d’aigua, a poc a poc, a mesura que l’arròs se’l vagi bevent. Al cap de 10 minuts, agrega la pera, els boletus i els gambots trossejats.
Cuina 5 minuts més i afegeix la mantega. Remou fins que s’incorpori, retira del foc i deixa reposar. Escalfa una paella, col·loca un tros de paper de forn i posa el parmesà ratllat.
Cuina fins que comenci a daurar-se. Retira del foc i deixa refredar. Serveix l’arròs amb el gambot i un tros del cruixent de parmesà.
Que fàcil que és menjar bé