Arròs melós de gambot, ceps i pera

Arròs melós de gambot, ceps i pera

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g arròs arbori
  • •   1 pera conference
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   1 nou de mantega
  • •   4 cullerades tomàquet fregit
  • •   150 g parmesà
  • •   Oli d’oliva Verge Extra
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela a la nevera els gambot i les gambes. Escalfa una paella amb dues cullerades d’oli i sofregeix mig minut per cada costat les gambes. Retira les gambes i sofregeix un parell de minuts els gambots. Reserva i en el mateix oli sofregeix la ceba picada i l’all.

Una vegada daurada la ceba agrega el tomàquet, el pebre vermell i la crema de llamàntol. Quan comenci a bullir afegeix l’arròs i remou. Afegeix dos gots d’aigua, a poc a poc, a mesura que l’arròs se’l vagi bevent. Al cap de 10 minuts, agrega la pera, els boletus i els gambots trossejats.

Cuina 5 minuts més i afegeix la mantega. Remou fins que s’incorpori, retira del foc i deixa reposar. Escalfa una paella, col·loca un tros de paper de forn i posa el parmesà ratllat.

Cuina fins que comenci a daurar-se. Retira del foc i deixa refredar. Serveix l’arròs amb el gambot i un tros del cruixent de parmesà.

 

Compra online Arròs melós de gambot, ceps i pera al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits