Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Confit d’ànec amb crema de foie
Preescalfa el forn a 200 °C. Submergeix els envasos dels confits en abundant aigua durant 5 minuts per descongelar. Una vegada descongelats, obre'ls i separa el greix. Enforna'ls amb la pell cap amunt fins que la pell quedi ben cruixent (15-20 minuts).
En una paella afegeix el mi cuit a trossos, baixa el foc i afegeix el brou d'au. Quan bulli, aparta del foc. Tritura fins a obtenir una crema llisa i suau. Daura els daus de mango directament congelats amb una mica de greix d'ànec fins que quedin daurats.
Talla a daus molt petits el codony. Reserva. Reparteix els daus de mango en plats fondos. Cobreix amb la crema de foie. Sobre ella, presenta cadascun dels confits d'ànec rostits i acaba decorant amb els daus de carn de codony.
Que fàcil que és menjar bé