Cua de rap amb carxofa baby i gamba austral

Cua de rap amb carxofa baby i gamba austral

Dificultat Mitja
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 gotet de vi blanc
  • •   1 cullerada de pebre vermell dolç
  • •   Sal i pebre
  • •   Julivert
  • •   Oli d’oliva Verge Extra
Preparació Mostrar Mostrar

Preescalfa el forn a 200º. Col·loca el rap descongelat sobre una fusta. Realitza un parell de talls separant parcialment la part més gruixuda de l'espina central.

Col·loca el rap en una safata, pinzella amb oli i salpebre.

Posa-ho al forn 15 minuts. Ofega les carxofes congelades amb una cullerada d'oli i un polsim d'all picat. Cou 10 minuts a foc lent i tapat. En una altra paella marca un minut per cada costat les gambes i afegeix a les carxofes, remou i reserva. Treu el rap del forn i empolvora el pebre vermell cobrint tota la superficie.

Escalfa tres cullerades d'oli i sofregeix una cullerada d'all. Quan estigui daurat l'all apaga el foc i aboca l'oli calent sobre el pebre que cobreix el rap. Serveix acompanyat de les carxofes i les gambes.

 

Compra online Cua de rap amb carxofa baby i gamba austral al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits