Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cua de rap amb carxofa baby i gamba austral
Preescalfa el forn a 200º. Col·loca el rap descongelat sobre una fusta. Realitza un parell de talls separant parcialment la part més gruixuda de l'espina central.
Col·loca el rap en una safata, pinzella amb oli i salpebre.
Posa-ho al forn 15 minuts. Ofega les carxofes congelades amb una cullerada d'oli i un polsim d'all picat. Cou 10 minuts a foc lent i tapat. En una altra paella marca un minut per cada costat les gambes i afegeix a les carxofes, remou i reserva. Treu el rap del forn i empolvora el pebre vermell cobrint tota la superficie.
Escalfa tres cullerades d'oli i sofregeix una cullerada d'all. Quan estigui daurat l'all apaga el foc i aboca l'oli calent sobre el pebre que cobreix el rap. Serveix acompanyat de les carxofes i les gambes.
Que fàcil que és menjar bé