Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó noruec amb salsa de gamba vermella i carbassó
Pela les gambes vermelles deixant en 8 d'elles el cap i la cua unides al cos. Reserva.
Col·loca els cossos i els caps de les gambes en una paella amb dues cullerades d'oli. Sofregeix a foc baix fins que es daurin i en l'últim moment afegeix el pebre vermell. Afegeix el llorer, una tassa d'aigua i deixa reduir a la meitat.
Cola el brou resultant i reserva. A la mateixa paella posa la mantega i la ceba. Ofega 8 minuts a foc lent i afegeix les cloïsses. Tapa i cuina 3 minuts fins que les cloïsses s'obrin. Tira el sofregit en el got de la batedora al costat del brou i la salsa de tomàquet. Tritura i reserva.
Cuina els lloms de salmó a la planxa uns 4 minuts i a continuació les gambes. Serveix els lloms de salmó acompanyats de les gambes, les cloïsses i unes rodanxes de carbassó. A l'últim moment afegeix la salsa de gambes.
Que fàcil que és menjar bé