Amanida de llagostins

Amanida de llagostins

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 grapat gran de tomaquets cherry vermells i grocs partits en dos
  • •   1 culleradeta de salsa de tomàquet
  • •   1 punta de mostassa de gra
  • •   4 cullerades soperes d’oli d’oliva Verge Extra
  • •   1 cullerada sopera de vinagre de Jerez
Preparació Mostrar Mostrar

Pela els llagostins i deixa les cues en un plat, partides en 2¬3 trossos, assaonades.

Descongela i cola les verdures per eliminar l’aigua. Salta les cues amb una mica d’oli, en una paella antiadherent, uns segons perquè no s’assequin. Escórre-les en un bol gran.

A la mateixa paella, amb totes les restes de suc i sabor, afegeix els pebrots i la ceba tendra, a foc fort.

Dona’ls-hi unes voltes ràpides. Afegeix aquesta verdura al bol amb les cues de llagostí i incorpora la resta d’elements: tomàquets, salsa de tomàquet, mostassa, maionesa, oli, vinagre i julivert picat. Refresca el salpicó a la nevera i llest.

 

Compra online Amanida de llagostins al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits