Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carpaccio de gambó austral
Tant als nostres Tàrtars de peix com als elaborats de marisc per a consum en cru La Sirena t'ofereix absoluta garantia de seguretat alimentària. Els restaurants espanyols saben bé que el peix per consumir en cru s'ha de congelar prèviament i, per descomptat, La Sirena és la millor peixateria on trobar carpaccios, sashimis, tatakis i tota mena de marisc, tant crus com cuits.
Descongelació:
- Presenta el CARPACCIO DE GAMBÓ directament congelat sobre el plat on el serviràs; així mantindràs la seva forma i no necessitaràs manipular-ho més. (1 hora)
Elaboració:
1. Treu l'alvocat uns minuts a temperatura ambient. Talla'l a fines làmines abans que es descongeli, així es manipula molt millor i es pot ajustar més el tall.
1. Barreja la MAIOSA amb la salsa de soja.
2. Pinta la superfície del CARPACCIO DE GAMBONA amb oli d'oliva. Presenta les làmines d'alvocat a sobre i decora amb els grans de magrana i petites gotes de maionesa Soja. Només falta repartir uns cèrcols de cibulet que aportin frescor.
Que fàcil que és menjar bé