Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Carpaccio de gambó austral

Carpacció de gambó austral

Tant als nostres Tàrtars de peix com als elaborats de marisc per a consum en cru La Sirena t'ofereix absoluta garantia de seguretat alimentària. Els restaurants espanyols saben bé que el peix per consumir en cru s'ha de congelar prèviament i, per descomptat, La Sirena és la millor peixateria on trobar carpaccios, sashimis, tatakis i tota mena de marisc, tant crus com cuits.

Ampliar imatge

Carpaccio de gambó austral

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  

Preu net de la ració 6,85€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

- Presenta el CARPACCIO DE GAMBÓ directament congelat sobre el plat on el serviràs; així mantindràs la seva forma i no necessitaràs manipular-ho més. (1 hora)

Elaboració:

1. Treu l'alvocat uns minuts a temperatura ambient. Talla'l a fines làmines abans que es descongeli, així es manipula molt millor i es pot ajustar més el tall.
1. Barreja la MAIOSA amb la salsa de soja.
2. Pinta la superfície del CARPACCIO DE GAMBONA amb oli d'oliva. Presenta les làmines d'alvocat a sobre i decora amb els grans de magrana i petites gotes de maionesa Soja. Només falta repartir uns cèrcols de cibulet que aportin frescor.

Compra online Carpaccio de gambó austral al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits