Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Pintxo de salmó

Pintxo de salmó

El nostre SALMÓ NORUEG PREMIUM està certificat per al consum en cru, així que també és molt útil per elaborar aperitius aprofitant el seu intens sabor i les seves possibilitats. Avui us proposem una de les fórmules més senzilles i celebrades de combinar-lo només amb pa torrat, crema àgria i ous de salmó, no cal més.

Ampliar imatge

Pintxo de salmó

Dificultat Baixa
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   CREMA ÀGRIA, IOGUR GREC
  • •   CAVIAR DE SALMÓ
  • •   PA DE BRIOCHE

Preu net de la ració 4,25€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

Submergeix el LLOM DE SALMÓ NORUEG PREMIUM en abundant aigua corrent sense retirar ni punxar el seu envàs de buit (10 minuts).

Text Elaboració:

1. Talla la llesca de pa de brioix en bases per a canapè i torra-les. Reserva.

2. Pica el cibulet fresc i bat-ho amb la crema àgria.

3. Talla el LLOM DE SALMÓ NORUEG PREMIUM a daus de 2x2 (8 daus més o menys de cada llom). Presenta'ls damunt de cada torrada de brioix i afegeix un punt de salsa àgria a sobre. Decora amb els ous de salmó.

Compra online Pintxo de salmó al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits