Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pintxo de salmó
El nostre SALMÓ NORUEG PREMIUM està certificat per al consum en cru, així que també és molt útil per elaborar aperitius aprofitant el seu intens sabor i les seves possibilitats. Avui us proposem una de les fórmules més senzilles i celebrades de combinar-lo només amb pa torrat, crema àgria i ous de salmó, no cal més.
Preu net de la ració 4,25€
Descongelació:
Submergeix el LLOM DE SALMÓ NORUEG PREMIUM en abundant aigua corrent sense retirar ni punxar el seu envàs de buit (10 minuts).
Text Elaboració:
1. Talla la llesca de pa de brioix en bases per a canapè i torra-les. Reserva.
2. Pica el cibulet fresc i bat-ho amb la crema àgria.
3. Talla el LLOM DE SALMÓ NORUEG PREMIUM a daus de 2x2 (8 daus més o menys de cada llom). Presenta'ls damunt de cada torrada de brioix i afegeix un punt de salsa àgria a sobre. Decora amb els ous de salmó.
Que fàcil que és menjar bé