Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambó amb mousse de trufa
Per gaudir de les millors gambes, escamarlans, llagostins o gambons a la planxa són importants 3 coses: Descongelar aquests mariscs el més ràpid possible, per això aconsellem submergir-los en aigua amb abundant sal perquè no perdin sabor i retinguin els seus sucs, com a aigua de mar (35g Sal/Litre). Segon, la seva cocció: Han d'estar ben secs, cuinar-se amb foc fort molt poc temps per conservar-los sucosos i que no perdin aigua i, finalment, cuinar-los amb prou oli perquè es transmeti la suculència i l'intens sabor,
Preu net de la ració 7,78€
Descongelació:
Submergeix els gambots en abundant aigua corrent amb sal (35g/l) 5-10 minuts. Asseca'ls sobre paper absorbent abans de cuinar-los.
Elaboració:
1. Escalfa un cassó amb aigua fins a ebullició. En un bol, bateu l'ou fins a obtenir una escuma semblant a clares muntades. Introdueix el bol al cassó a manera de Bany Maria i continua batent fins que l'escuma d'ou quedi muntada. Afegeix sal, el suc de la tòfona i la tòfona picada. Reserva fora del cassó.
2. Escalfa una planxa àmplia a foc fort. Col·loca els GAMBOTS ràpidament i afegeix-hi un rajolí d'oli d'oliva. Al cap de 10-15 segons gira'ls i prossegueix la cocció amb una mica més d'oli d'oliva, 20 segons més. Retira una safata a part.
3. Sobre la planxa, encara calenta, fregeix el romaní i els pebres mòlts uns segons. Recupereu tots els sucs de la safata, afegiu-hi una cullerada més d'oli i salsegeu els GAMBOTS. Presenta la mousse de tòfona a la mateixa safata per "dipejar" amb les cues pelades.
Que fàcil que és menjar bé