Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llamàntol a l'allada
Idea: Si les gambes a l'allet ens agraden a tots... No podria reproduir aquest sabor únic partint d'un LLAMÀNTOL? Resposta: Doncs és clar, queda boníssim; un plaer que tots hauríem d'experimentar almenys 1 cop a la vida. Per cert, afegeix pa... els sucs del llamàntol juntament amb l'oli no tenen plataforma de degustació millor.
Preu net de la ració 14,50€
Descongelació:
1. Submergeix el LLAMÀNTOL en abundant aigua amb sal (35g/l) aproximadament 20-30 minuts. Retira'l i eixuga'l embolicant-LO bé en paper absorbent.
Text Elaboració:
1. Per al LLAMÀNTOL CRU: Presenta'l cap per avall en una taula de tall on no sobresurti. Escolliu un ganivet gran de fulla ampla i talleu al llarg. Primer la cua, després gira i repeteix amb el cap, entre les pinces.
2. Afageix l'all trossejat. Escalfa un bon raig d'oli a foc lent i daura-les amb els bitxos. Reserva
3. Cocció del LLAMÀNTOL: Escalfa una planxa a foc mitjà-fort. Aboca un bon raig d'oli i presenta els dos mitjos per la part de la carn. Espera 30-35 segons, abaixa el foc i gira. Salpebra. Continua la cocció 1 minut.
4. Presenta el LLAMÀNTOL en una safata de servei i afegeix els alls, el bitxo i parteix (o tot) el seu oli. Decora amb julivert picat.
Que fàcil que és menjar bé