Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Llamàntol a l'allada

Llamàntol cru

Idea: Si les gambes a l'allet ens agraden a tots... No podria reproduir aquest sabor únic partint d'un LLAMÀNTOL? Resposta: Doncs és clar, queda boníssim; un plaer que tots hauríem d'experimentar almenys 1 cop a la vida. Per cert, afegeix pa... els sucs del llamàntol juntament amb l'oli no tenen plataforma de degustació millor.

Ampliar imatge

Llamàntol a l'allada

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   GUINDILLA SECA PICANT (CAYENA)
  • •   OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
  • •   JULIVERT
  • •   PEBRE NEGRE

Preu net de la ració 14,50€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

1. Submergeix el LLAMÀNTOL en abundant aigua amb sal (35g/l) aproximadament 20-30 minuts. Retira'l i eixuga'l embolicant-LO bé en paper absorbent.

Text Elaboració:

1. Per al LLAMÀNTOL CRU: Presenta'l cap per avall en una taula de tall on no sobresurti. Escolliu un ganivet gran de fulla ampla i talleu al llarg. Primer la cua, després gira i repeteix amb el cap, entre les pinces.

2. Afageix l'all trossejat. Escalfa un bon raig d'oli a foc lent i daura-les amb els bitxos. Reserva

3. Cocció del LLAMÀNTOL: Escalfa una planxa a foc mitjà-fort. Aboca un bon raig d'oli i presenta els dos mitjos per la part de la carn. Espera 30-35 segons, abaixa el foc i gira. Salpebra. Continua la cocció 1 minut.

4. Presenta el LLAMÀNTOL en una safata de servei i afegeix els alls, el bitxo i parteix (o tot) el seu oli. Decora amb julivert picat.

Compra online Llamàntol a l'allada al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits