Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filets de tonyina marcats al ferro amb maionesa de llimona
Per gaudir d'una excel·lent tonyina a la seva topada òptima de cocció només cal saber 2 coses importants: 1: La temperatura de la superfície de cocció ha de ser molt alta per daurar gairebé immediatament l'exterior. 2: La tonyina ha d'estar ben seca perquè no deixi anar aigua i impedeixi que es dauri i quedi ben cruixent. A part d'això, per a aquells a qui els agradi més fet al centre, tan sols cal baixar la temperatura de la planxa a mitja alta i esperar una mica més (30 segons) cada cop que li donem la volta.
Preu net de la ració 3,25€
Descongelació:
Submergeix els FILETS DE TONYINA MSC en abundant aigua corrent fins a descongelar completament. Passa a un drap absorbent perquè estiguin ben secs al moment de la cocció.
Elaboració:
1. Renteu els raves i les fulles de créixens. Talla els raves per la meitat i reserva-ho. Talla la pell de llimona a daus ben picadets. Bat la MAYONESA amb la salsa de soja i afegeix els dauets de pell de llimona.
2. Escalfeu una planxa a foc fins que estigui ben calenta. Afegeix unes gotes d'oli d'oliva i daura els FILETS DE TONYINA MSC 10-20 segons per cadascuna de les 4 cares per a una textura interior ideal. Reserva.
3. Talla els FILETS DE TONYINA MSC en dos per presentar-los. Acompanya amb la maionesa de llimona, els raves i les fulles de créixens.
Que fàcil que és menjar bé