Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Albergínies amb vedella a la parmiggiana
Et proposem una combinació eminentment mediterrània: Albergínies tendres, fornejades amb formatge i tomàquets, a més de fines rodanxes de vedella especiada a l'estil àrab, tot completat amb un bol d'arròs blanc. Encara que sigui més coneguda la versió enrotllada, el kebab, quan se serveix en plat, acostuma a acompanyar-se d'arròs i albergínies guisades en tomàquet... tipus moussaka, un menú complet i molt popular a Turquia.
Preu net de la ració 5,74€
Descongelació:
No cal descongelar. Escalfar/cuinar directament.
Text Elaboració:
1. Aixequeu lleument la pestanya superior de la PARMIGIANA DE BERNEJENA, només per una cantonada. Introdueix al microones i escalfa 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W). 2. Mentrestant escalfa una paella mitjana a foc mitjà-alt. Afegeix la porció de KEBAP LLOCHEAT DE VEDELLA al costat d'un parell de cullerades d'oli d'oliva. Escalfa a foc fort 1 mida, baixa el foc i prossegueix a foc suau. 3. Escalfa l'ARRÒS BLANC PER A MICRO al seu propi saquet, sobre un plat, 2 minuts a potència màxima (850 W).
Que fàcil que és menjar bé