Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de pasta i lluç
Per convertir aquesta amanida en un menú complet on no hi falti cap nutrient has d'assegurar la presència de verdures i de proteïnes completes. D'una banda, el saltat mediterrani t'ofereix varietat de verdures (mongetes, ceba, pastanaga, albergínia i xampinyons), evitant seleccionar, pelar, tallar i gairebé cuinar-les per poder incorporar-les. De l'altra, res millor que el delicat sabor del lluç sense pell ni espines perquè els més petits apreciïn el peix.
Preu net de la ració 2,73€
Descongelació:
Presenta els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL en un recipient amb reixeta, tapa'l i introdueix-lo a la nevera (3-4 hores).
Elaboració:
1. Escalfa aigua amb sal per cuinar la pasta. Quan bulli introduïu els fusilli i cuineu el temps recomanat per l'elaborador. Escorreu-los sota l'aixeta per refredar ràpidament la pasta i afegiu-hi un rajolí d'oli d'oliva per evitar que s'enganxi. Afegeix la SALSA PER A SALMÓ i amaneix al teu gust.
2. Mentrestant escalfa una paella a foc mitjà-alt i cuina els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL amb un pessic de sal, pebre i un rajolí d'oli d'oliva, 1 minut per cada costat, fins que quedin ben blancs al centre. Reserva.
3. A la mateixa paella, afegeix el SALTEJAT MEDITERRANI i salteja 1-2 minuts amb un rajolí d'oli. Abaixa el foc i continua 2 minuts més fins que les mongetes estiguin tendres. Afegeix les verdures a la pasta juntament amb les olives negres.
4. Presenta l'amanida de pasta al plat i col·loca els FILETS DE LLUÇ SENSE PELL al costat dels sucs.
Que fàcil que és menjar bé