Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llobarro a la mediterrània
És temps de préssecs, albercocs i nectarines que, amb un pas pas per paella, encara tenen l'acidesa refrescant suficient per donar vida a tot tipus de combinacions fredes, per exemple, amb uns espàrrecs d'intens sabor: Una manera fantàstica de desenvolupar plats saborosos . Només ens falten els hidrats de carboni, de fàcil solució tenint a mà Els nostres saquets d'ARRÒS PER A MICRO. Completen el menú les proteïnes completes i el sabor de mar dels nostres FILETS DE LLOBARRO, nets d'espines, interior i cap: tot rendiment, sense minves.
Preu net de la ració 2,73€
Descongelació:
Submergeix el FILET DE LLOBARRO en abundant aigua corrent sense punxar ni retirar el seu envàs de buit (10 min).
Elaboració:
1. Obre els albercocs, retira l'os i talla'ls a grills iguals. Escalfa una paella a foc mitjà-alt i salteja'ls 1 minut per daurar-los lleugerament. Reserva. A la mateixa paella, afegeix-hi els ESPARRECS DE MARGE directament congelats i salteja'ls amb una mica més d'oli d'oliva, sal i pebre 2 minuts fins que estiguin daurats i tendres. Afegeix el vinagre de mòdena, espera uns segons i reserva'ls amb els albercocs.
2. Cuina el FILET DE LLOBARRO a la planxa, amb foc mig-fort, afegint-hi un pessic de sal i pebre. Mentrestant escalfa l'ARRÒS PER A MICROONES a la seva pròpia bosseta, 2 minuts a potència màxima (850 W).
3. Amaniu els ESPÀRRECS DE MARGE amb els albercocs, la ceba tendra i les fulles per a amanida. Presenta el FILET DE LLOBARRO i l'ARRÒS BLANC PER A MICROONES al plat i afegeix l'amanida. Salsegeu el llobarro amb els sucs de l'amanida i afegiu-hi les llavors de sèsam.
Que fàcil que és menjar bé