Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret d'ànec amb fruits vermells
En aquest menú tenim per una banda el Magret, que aporta proteïnes completes i alts nivells de Ferro, i per altre els fruits vermells que, juntament amb el tomàquet, són un veritable Cocktail de pigments antioxidants (licopè, antocianines) molt necessaris per protegir-nos de les inclemències solars. Et proposem completar la ració de verdures amb un enciam només una mica "planxada", sobretot la de tipus trocadero queda genial, saborosa i cruixent amb records de carxofa a la brasa. Prova-ho!
Preu net de la ració 3,77€
Descongelació:
Submergeix el MAGRET D'ÀNEC PREMIUM en abundant aigua corrent sense punxar ni retirar l'envàs (20 min). Passa els fruits vermells a un plat a temperatura ambient 5 minuts.
Elaboració:
1. Escalfa una paella a foc lent. Col·loca el MAGRET D'ÀNEC PREMIUM per la part de la pell i cuina 4-5 minuts fins que deixi el greix i es torri bé la pell. Gira i cuina 3-4 minuts més. Retira sobre un paper de cuina absorbent 1 minut i talla'l a rodanxes fines.
2. Mentrestant amaneix LES FRUITES DEL BOSC amb el tomàquet tallat a grills, una cullerada del greix del magret i una altra de vinagre de Mòdena, sal i pebre.
3. Escalfa una paella a foc mitjà-fort. Talla l'enciam a grills i marca'ls a foc fort només 20 segons per cada costat. Presenta-la al plat, acompanya amb les FRUITES DEL BOSC amanides i, finalment, les rodanxes de magret. Afegeix una mica de sal maldon i de pebre.
Que fàcil que és menjar bé