Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambetes marinades amb Vichyssoise de coliflor
Avui us proposem una versió de la famosa Vichyssoisse, una crema freda de base vegetal que queda boníssima amb alls tendres i amb coliflor. Un saltat i ofegat, que fa que el seu sabor sigui molt més suau, sense notes desagradables o rovellades. Els mariscs cuits i pelats, com aquestes fantàstiques gambetes boreals, són una opció ràpida, segura i saborosa per completar les proteïnes necessàries.
Preu net de la ració 2,71€
Descongelació.
Col·loca els CAMARONS BOREALES PELATS I CUITS en un recipient amb reixeta, tapats, a la nevera (1-2 hores).
Elaboració.
1. Escalfa una paella a foc mitjà i afegeix els ALLS TENDRES CONGELATS amb un rajolí d'oli. Salteja-ho a foc mitjà fins a daurar-los lleugerament, abaixa el foc i afegeix-hi la COLIFLOR IMPRESCINDIBLE, un pessic de sal i tapa-ho. Cuina a foc mitjà 2-3 minuts.
2. Retira el contingut de la paella al got per triturar de la teva batedora elèctrica, afegeix-hi la crema de llet i dos glaçons de gel. Reposa 1 minut fins que es desfaci el gel i tritura-ho fins aconseguir textura de crema freda suau i saborosa.
3. Marina les gambetes amb part dels alls tendres saltats, la salsa de soja i els germinats. Presenta'ls damunt de la crema
Que fàcil que és menjar bé