Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Seitons amb all, bròquil i coliflor
Qui diu que el fregit sigui pesat?... per mostra, un botó: Els nostres seitons nets i sense cap, excel·lents per quedar cruixents i saborosos en 1 minut, rics, com sardines, cavalles, tonyina o bonítol en greixos saludables (omega 3). Si s'acompanyen de vegetals com la coliflor i el bròquil, cuinats al vapor al microones, poden completar un menú amb un excel·lent perfil nutricional.
Preu net de la ració 2,53€
Desconglelació:
Presenta el BOQUERÓ NET SENSE CAP en un recipient amb reixeta, tapat, a la nevera (4-5 hores).
Elaboració:
1. Barreja l'orenga, la nyora, el julivert i el suc de llimona. Un cop descongelats els BOQUERONS deixa'ls marinar en aquesta preparació 2-3 minuts. Afegeix sal. Escalfa mig got d'aigua al microones i submergeix els pètals de tomàquet.
2. Presenta la BARREJA DE BRÈCOL I COLIFLOR directament congelada en un bol apte per a microones. Tapa i cuina a potència mitjana-alta 3-4 minuts (650 W). Retira del bol a un plat i deixa-ho refredar.
3. Prepara un plat amb farina i escalfa una paella fonda amb abundant oli per fregir. Escorre lleument els BOQUERONS marinats i passa'ls per farina. Immediatament després fregeix a temperatura alta aproximadament 1 minut, fins que els vegis ben cruixents. reserva sobre paper de cuina per eliminar l'excés d´oli.
4. Recupera els tomàquets, escorre'ls i talla'ls. Amaneix EL BRÈCOL I COLIFLOR amb ells, un rajolí d'oli d'oliva, unes gotes de suc de llimona i les llavors de sèsam. Acompanya aquest peixet fregit amb les verduras.
Que fàcil que és menjar bé