Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó amb alvocat i mango
Una proposta per fer en temps rècord i que s'ajusta a les necessitats alimentàries d'una dieta mediterrània: Un perfil de greixos excel·lent (omega 3 del salmó, omega 6 i 9 de l'alvocat i festucs), proteïnes d'alt valor biològic i plenitud de vitamines antioxidants (Vitamina A del salmó i Beta-carotens del mango, tots dos molt necessarisper aquest tipus de dieta). A més, una digestibilitat excel·lent... La fruita congelada manté totes les seves propietats, és rica en fibra i vitamines i, triturada en smoothies, batuts o gaspatxos, com saps, aporta aigua i es digereix molt més fàcilment.
Preu net de la ració 5,67€
Descongelació:
5 minuts abans de preparar el menú submergeix el llom de salmó en abundant aigua corrent sense treure'l del seu envàs ni punxar-lo. Deixa els alvocats a temperatura ambient el mateix temps.
Elaboració:
1. Encara ferm i congelat, talla el LLOM DE SALMÓ NORUEC PREMIUM a fines rodanxes, així és més fàcil de manipular i tallar. Deixa que s'acabi de temperar a un plat a temperatura ambient 4-5 minuts més. Per a l'ALVOCAT, exactament el mateix: un truc per manipular aliments grassos com aquests.
2. Amaneix els lloms de salmó amb el pebre vermell i el cafè, que li donarà un toc fumat, torrat i aromàtic. Col·loca les làmines de salmó sobre la llesca de pa i acompanya amb els festucs picats i els geminats. Afegeix-hi les làmines d'alvocat i, com a salsa, una cullerada de iogurt grec.
3. Barreja el MANGO A DAUS directament congelat amb la resta del iogurt i mig got d'aigua al got de la teva batedora elèctrica. Tritura fins a obtenir un batut cremós (Smoothie), que estarà molt fred al moment, sense necessitat de refrigerar.
Que fàcil que és menjar bé