Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltejat de verdures amb musclos a la marinera
Et presentem una idea per donar ús al suc d'uns musclos amb salsa marinera més enllà de sucar pa. Combinat amb un saltat de verdures amb alt contingut en patates, aquestes es poden embeure del sabor alhora que segreguen midó i, juntament amb l'evaporació d'aigua per l'ebullició, generen una salsa lligada i saborosa. L'altra gran part del saltat són verdures, així que l'equilibri nutricional està servit.
Preu net de la ració 4,94€
Descongelació:
No és necessari descongelar abans de cuinar.
Elaboració:
1. Els musclos s'han d'escalfar directament congelat. Perfora lleugerament l'envàs de plàstic i descongela al microones (posició descongelar) durant 7 minuts. Escalfa al microones a mitja potència (350-400w) aproximadament durant 2,5 - 3 minuts.
2. Escalfa una paella a foc mitjà-alt i afegeix-hi el saltat campestre juntament amb un parell de cullerades d'oli d'oliva. Cal saltar-lo fins que les verdures es comencin a daurar. Afegeix el suc dels musclos una vegada cuinats i deixa reduir un parell de minuts per concentrar sabor. Posa els musclos a sobre i ja tens llest el plat.
Que fàcil que és menjar bé