Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltejat de xipirons
La PUNTILLA DE CALAMAR ORIENTAL és excel·lent per saltejats i plats ràpids on sempre queda tendre, sucosa i saborosa. D'altra banda, uns excel·lents CORS DE CARXOFA, tot rendiment i, com a energia, uns daus de PATATES A L'ESTIL MEDITERRANI cuinades ja amb alfàbrega fresca que només cal escalfar per utilitzar en multitud d'ocasions. Un exemple fantàstic de la filosofia alimentària Sirena: Solucions saludables a l'abast de totes les butxaques.
Preu net de la ració 3,38€
Descongelació:
Col·loca la PUNTETA DE CALAMAR en un recipient amb reixa, tapada i la nevera (4-6 hores).
15 minuts abans de l'elaboració de la recepta col·loca els cors de carxofa en un bol apte per a microones i posa'l 4 minuts a potència baixa per poder-les manipular còmodament (360 W).
Elaboració:
1. Talla ELS CORS DE CARXOFA per la meitat. Escalfa una paella àmplia a foc mitjà amb un rajolí d'oli d'oliva i daura-les per la part interior (2 min). Afegeix les PATATES A L'ESTIL MEDITERRANI directament congelades i ofega-les al costat dels CORS DE CARXOFA. Abaixa el foc i tapa (3-4 min).
2. Escalfa una paella a part a foc fort. Assequeu bé les PUNTILLES DE CALAMAR perquè no us esquitxi l'oli en daurar-les. Presenta-les a la paella (ben calenta) i afegeix-hi un rajolí d'oli d'oliva i un pessic de pebre negre mòlt. Dora-les no més de 20 segons per cada costat.
3. Afegeix la PUNTETA DE CALAMAR a la paella amb les carxofes i les patates perquè deixi anar el suc i s'acabi de cuinar (1 min.) Afegeix una punteta de bon pebre vermell fumat.
Que fàcil que és menjar bé