Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà confit sobre steak de tomàquet
Us proposem una manera molt fàcil per confitar el bacallà estalviant oli d'oliva, sense necessitat d'escalfar-lo i controlar-ne la temperatura, ja que el vapor és un sistema de transmissió de temperatura que funciona molt bé amb els peixos a causa del seu tracte gentil i delicat dels aliments. Per completar aquest menú, molt simple: uns moniatos, font de vitamines antioxidants a més d'energia i, ara que comença la temporada, un tomàquet marcat a la planxa com si fos un Steak de carn per completar la ració de vegetals.
Preu net de la ració 4,07€
Descongelació:
Submergeix el LLOM DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL en abundant aigua corrent sense retirar ni punxar l'envàs de buit (10 min).
Elaboració:
Que fàcil que és menjar bé