Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ensaladilla de marisc
Hi ha vida per a l'ENSALADILLA RUSA més enllà de la maionesa i la tonyina en conserva? Sens dubte, només cal prendre consciència de la seva composició: Els daus de patata i els pèsols ens aporten tota l'energia necessària. Les mongetes tendres i la pastanaga, les hortalisses i verdures. Així, només ens falta pensar en les proteïnes (marisc, per què no?) i un guarniment que, en aquest cas, conté oli, espècies i herbes aromàtiques.
Preu net de la ració 2,25€
Descongelació:
Descongela el marisc dins d'un recipient amb reixeta, tapat ia la nevera (5-6 h).
Elaboració:
Col·loca l'ENSALADILLA RUSA en un bol apte per a microones. Afegeix-hi una cullerada d'oli d'oliva, tapa i cuina 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Passa-la a una escorredora o colador i refreda-la sota el raig d'aigua freda. Deixa-ho un minut més perquè acabi d'escórrer tota l'aigua sobrant.
Mentrestant escalfa una paella a foc baix. Afegeix-hi 2 cullerades d'oli d'oliva i els grans de pebre verd picats. Quan comencin a espurnejar, afegeix les tires de pebrot rostit en conserva i cuina 1-2 minuts. Aparta del foc i afegeix l'orenga seca (perquè no es cremi).
Amaneix l'ENSALADILLA RUSA amb els MUSCLOS i els CAMARONS BOREALS. Afegeix el guarniment, encara calent, el suc de llimona i el pebre vermell. Corregeix de sal al teu gust.
Que fàcil que és menjar bé