Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltejat de sípia amb bròquil i mongetes
La sípia és una font de proteïnes molt saludable, ja que amb prou feines conté greixos i es cuina en un moment, així que pot formar part de multitud de saltejats amb vegetals prèviament cuinats al vapor, com el bròquil, les mongetes o pèsols, pastanagues, carbassa , bolets, etc... Finalment, per aconseguir un balanç energètic saciant... Què tal un arròs blanc sempre al punt?
Preu net de la ració 3,25€
Descongelació:
Descongela la SÍPIA NETA TROSSEJADA en un recipient amb reixeta, tapada, a la nevera (6-8 h).
Elaboració:
Col·loca les MONGETES RODONES EXTRAFINES i el BRÒCOLI en un bol ample apte per a microones. Tapa i cuina al vapor de microones 4-5 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Reserva.
Escalfa una paella ampla a foc fort i, quan estigui ben calent, salteja la SÍPIA NETA TROSSEJADA amb un rajolí d'oli, però sense sal (1 minut). Un cop daurada en superfície, gira-la perquè es dauri uniformement 1 minut més.
Afegeix-hi les verdures encara calentes i segueix saltejant 1 minut. Abaixa el foc, afegeix les nous i les llavors de lli. Continua cuinant a foc lent 1 minut més.
Mentrestant regenera l'ARRÒS BLANC PER A MICROONES. Introdueix el saquet sense punxar-lo ni obrir-lo 2-3 minuts a potència màxima (850 W).
5. Presenta saltat i arròs al plat. Acompanya-ho amb la salsa yakitori.
Que fàcil que és menjar bé