Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tonyina "al ferro" en escabetx ràpid
Encara que pensem en l'escabetx com una fórmula per conservar més que en una tècnica per cuinar al moment, podem fer servir els seus principis per a amanides tíbies, ja que, de fet, els ingredients són els mateixos que per a una vinagreta. Ens permet pensar en menús refrescants però saciants: faves per a l'energia, tonyina al punt (proteïnes i omega 3), a més de pebrot vermell, fulles per a amanida i carxofes. L'avantatge, amb aliments ultracongelats, és que ho pots fer tot l'any.
Preu net de la ració 3,84€
Descongelació:
No cal descongelar-lo abans de l'elaboració.
15 minuts abans, submergeix el FILET DE TONYINA en abundant aigua corrent sense punxar ni obrir l'envàs.
Elaboració:
Col·loca els cors de carxofa en un bol apte per a microones. Tapa i escalfa 2-3 minuts a potència mínima (360 W).
Escalfa una paella a foc fort. Sala el FILET DE TONYINA i daura'l amb una mica d'oli d'oliva per les dues cares 1 minut (total 2 minuts). Reserva.
Abaixa el foc al mínim i afegeix les FAVES BABY directament congelades. Tapa i ofega 2 minuts. Talla les carxofes per la meitat i afegeix-les. Suma-li el vinagre vell de Jerez, torna a tapar i cuina fins que les faves estiguin tendres. Corregeix de sal.
Amaniu les fulles d'amanida amb el pebrot i la ceba tendra. Presenta-les al plat al costat del FILET DE TONYINA i afegeix-hi les faves i les carxofes. Salsegeu el conjunt amb la vinagreta que queda a la paella.
Que fàcil que és menjar bé