Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Vegan kartoffel salat (Amanida de patata)
Les cols de Brussel·les, i per extensió tota la família de coliflors, cols, bròquils i romanescos, tenen mala fama, sobretot entre els nens, pel seu desagradable sabor. Aquests sabors amargs amb tocs de sofre es donen només quan les bulls, NO SI LES CUINES AL VAPOR, QUE LES DEIXA DOLÇOS sense notes desagradables. Fixa't que la manera més ràpida de cuinar al vapor és al microones, on les verdures es cuinen amb la seva pròpia aigua, en un temps rècord i amb una despesa energètica mínima, ja que no has d'encendre el foc per bullir aigua. De fet, no has de rentar una cassola al final.
Preu net de la ració 3,74€
Descongelació:
No cal descongelar-lo abans de l'elaboració.
Elaboració:
Presenta la ració de PATATES ROSTIDES en un plat apte per a microones. Tapa i cuina 2-3 minuts a tota potència (850W). Reserva.
Col·loca les COLS DE BRUSSEL·LES directament congelades en un bol apte per a microones. Afegeix-hi l'estragó en fulla picada i una cullerada d'oli d'oliva. Tapa i cuina 5-6 minuts a potència mitjana (500 W). Reserva.
Mentrestant, escalfa una paella a foc baix-mitjà i cuina BEYOND SAUSAGE directament congelada fins que estigui calenta al centre (3-4 min.).
Prepara la salsa: presenta la mostassa en un bol i afegeix el suc de conservació dels cogombrets, tant com necessitis per muntar una salsa lleument cremosa però fluida. Talla els cogombrets a discos. Finalment afegeix les COLS DE BRUSSEL·LES i BEYOND SAUSAGE, tallada. Amaneix i presenta sobre les patates. Decora amb una mica de ceba tendra picada.
Que fàcil que és menjar bé