Cassola de favetes i bolets a la crema de pebre verd

Cassola de favetes i bolets a la crema de pebre verd

Dificultat Baixa
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Anacards crus (remullats entre 2 i 4 hores) 100g
  • •   Aigua 120ml
Preparació Mostrar Mostrar
  1. Posa una cullerada d'oli d'oliva en una cassola al foc i quan estigui calenta afegeix-hi la ceba a la juliana, els bolets i l'all (directament congelats). Mantingues el foc mitjà-alt i salteja fins que s'evapori l'aigua i dauri lleugerament.
  2. Afegeix-hi el pebre verd, cuina-ho 1 minut i seguidament les favetes sense descongelar. Salteja set minuts tot junt.
  3. Mentrestant, bat els anacards escorreguts amb l'aigua i el llevat fins que tingui una crema lleugera.
  4. Abocar la crema a la cassola, el julivert i un pessic de sal. Remena i cuina 5 minuts més. Si la crema queda molt espessa, afegeix-hi una mica més d'aigua.
Cuina Cassola de favetes i bolets a la crema de pebre verd amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits