Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ceviche de corball amb alvocat i mango
La congelació, completada amb els estrictes controls de seguretat alimentària que duu a terme La Sirena són la millor garantia per consumir peix. En aquest cas, a més, l'àcid del suc de llimona acaba de “cuinar” la corbina... aquesta, de fet, és la raó de ser d'una recepta com el Ceviche. .. Proteïnes d'alt valor alimentari de les PORCIONS DE CORBALL, fibra i vitamines del mango, els greixos saludables de l'alvocat (sempre al punt, sense sorpreses) i els hidrats de carboni d'un cereal 100% integral com és el blat de moro.
Preu net de la ració 4,74€
Descongelació:
Descongela els lloms de corball submergint-los en abundant aigua freda sense treure'ls de l'envàs ni punxar-los (15 minuts). Treu l'alvocat i el mango del congelador 15 minuts abans d'elaborar la recepta.
Elaboració:
Talleu la ceba a la fina juliana i barregeu-la amb el coriandre, la sal i el suc de llimona, a més d'una cullerada d'oli d'oliva. Talla les PORCIONS DE CORBALL a daus sense pell i marina-les 15 minuts en aquest guarniment. Afegeix els daus de mango.
Al cap de 5 minuts fora de la nevera talla l'ALVOCAT en fines làmines (així mantenen molt bé l'estructura). Esteneu-les en ventall sobre un plat pla perquè s'acabin de temperar.
Presenta el ceviche just al costat i acompanya'l amb el blat de moro en conserva.
Que fàcil que és menjar bé