Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb espinacs i cigrons
Descongelar les penques de bacallà en un recipient amb reixeta, dins la nevera. Tallar a daus mitjans i reservar.
Descongeleu el pa durant 10 minuts. Reserveu-ho.
Preescalfar el forn a 200ºC.
Enfornar el pa durant 14-16 minuts a 200ºC. Si el forn és daire, humitejar prèviament el pa amb una mica daigua i reduir el temps de cocció. Trossejar 50 g de pa i reservar.
Escalfeu una mica d'oli en una paella i daureu una porció d'all juntament amb el pa trossejat. Reserveu-ho.
Picar l'elaboració anterior amb 30 ml de brou en un morter fins a obtenir una pasta. Reserveu la picada.
Escalfar una mica d'oli en una cassola i ofegar les cebes i els alls a foc mitjà. Salpebreu-ho.
Desglaçar amb el vi blanc i pujar-hi el foc perquè s'evapori l'alcohol.
Afegir els espinacs i els cigrons. Ofegar durant 3-4 minuts a foc mitjà.
Incorporar la salsa de tomàquet, unes fulles de llorer i un pessic de pebre vermell, sal i pebre. Barrejar i cuinar durant uns minuts.
Afegir les penques de bacallà i el brou de peix. Cou-ho durant 3 minuts a foc mitjà-baix. Rectificar-ho al gust.
Incorporar la picada anterior i deixar espessir durant un parell de minuts més.
Per emplatar, servir el bacallà amb cigrons i espinacs en un plat i acompanyar amb unes llesques de pa.
Que fàcil que és menjar bé