Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó glacejat amb cítrics, espàrrecs i bolets
Submergir els filets de salmó (sense obrir), en aigua freda, fins que perdin la textura de congelat. Reserveu-ho.
Pelar i ratllar el gingebre. Reserveu-ho.
Ratlleu i espremeu la taronja i la llimona. Reserveu-ho.
Afegiu-hi els filets de salmó en una paella amb una mica d'oli. Segellar durant 10 segons per cada costat, a foc mitjà. Salpebra-ho i reserva-ho.
A la mateixa paella, incorpora-hi els alls, el gingebre i unes branques de romaní. Cou-ho durant mig minut a foc baix.
Afegir 300 ml de suc de taronja, 30 ml de suc de llimona, el brou, la mel, la salsa de soja i un pessic de ratlladura de taronja. Barreja-ho i deixa-ho coure durant 5 minuts a foc mitjà-baix.
Incorporeu-hi la maizena, diluïda en una mica d'aigua, i deixeu espessir durant uns minuts.
Afegir els filets de salmó i cuinar durant un parell de minuts més. Reserveu-ho.
Escalfar una mica d'oli en una paella i saltar els espàrrecs i els bolets durant 4-5 minuts a foc mitjà. Salpebreu-ho.
Que fàcil que és menjar bé